Dream Residence în sector 5

Apartamente Rahova
la cele mai bune preturi. Apartamente noi Rahova, de vanzare, in ansamblul rezidential Dream Residence Rahova. Proiectul a fost conceput si proiectat pornind de la cerintele si nevoile clasei medii, ca o alternativa la oferta actuala a pietei imobiliare din sudul Bucurestiului,. In momentul de fata, ansamblul Dream Residence Rahova, a ajuns la faza 5 de dezvoltare, in care se vor construi 10 blocuri ce vor avea in componenta aproximativ 750 de garsoniere si apartamente cu 2 si 3 camere in Soseaua Salaj, sectorul 5, Bucuresti. Toate imobilele vor avea inclus in pret si un loc de parcare suprateran.
Ansamblul rezidential Dream Residence se evidentiaza printr-un nivel de calitate ridicat la un pret sub media apartamentelor de pe piata. Apartamente si garsoniere ieftine de vanzare in Rahova sector 5, direct de la dezvoltator doar in Dream Residence - ansamblu rezidential Rahova. Va invitam la o vizionare, ocazie cu care va puteti convinge ca Dream Residence este cea mai buna alegere pe care o puteti face atunci cand doriti sa achizitionati o garsoniera sau un apartament nou de vanzare in sectorul 5. Calitatea face diferenta!

Cele doua ansambluri, Dream Residence 1 si Dream Residence 2, insumeaza peste 120 de garsoniere si apartamente de 2 si 3 camere, in cartierul nou Rahova.

Preturile pentru un apartament la cheie in cadrul celor doua proiecte imobiliare, incep de la doar 24.900 Euro ( TVA 5% inclus), cu loc de parcare inclus

Deşi preţurile de vânzare pornesc de la doar 24.900 de euro, unităţile locative din ansamblul Dream Residence au în dotarea standard finisaje de lux, placaje cu gresie, faianţă import Italia, centrală termică de ultima generaţie, aer condiţionat, loc de parcare suprateran inclus în preţ (opţional loc de parcare subteran), videointerfon şi, bineînţeles, sunt racordate individual la toate utilităţile (gaze naturale, energie electrică, apă curentă, canalizare.

Dream Residence 1 este un ansamblu ce propune spre vanzare 40 de apartamente in sectorul 5, Rahova,cu finisaje de calitate. Ansamblul Dream Residence 1, este vandut in proportie de 90%.

Succesul de care s-a bucurat proiectul Dream Residence 1, ne-a indemnat sa incepem si al doilea proiect, Dream Residence 2, ansamblu rezidential ce insumeaza 84 de garsoniere si apartamente de 2 si 3 camere in Piata Rahova, sector 5.
In acest moment, aproximativ 70 de familii pot depune mărturie pentru modul nou de viaţă într-un cartier în care “Calitatea face diferenţa!”

Ambele proiecte au fost dezvoltate din pasiune pentru ceea ce facem, avand in spate o echipa dinamica, tanara si plina de idei.

Astfel, s-a obtinut un concept de dezvoltare imobiliara inexistent pe piata, printr-o oferta de calitate superioara la preturi accesibile puterii de cumparare.

Cum?

Printr-o organizare riguroasa a executiei, prin negocieri interminabile cu furnizorii si prin pierderi cat mai mici.

Am inteles ca piata imobiliara se maturizeaza si clientii incep sa stie ce vor iar noi vom trebui sa raspundem prompt solicitarilor lor.
Oferta de apartamente din proiectul Dream Residence ( ansamblu rezidential de apartamente noi in Rahova) cuprinde garsoniere de la 24.900 Euro, apartamente de 2 camere de la 32.900 Euro si apartamente de 3 camere de la 46.900 Euro.

Toate apartamentele beneficiaza de locuri de parcare si, optional se pot achizitiona pachete care includ loc de parcare in subterana si boxa.

Dezvoltari viitoare ale ansamblurilor Dream Residence

Succesul de care s-au bucurat primele doua faze ale proiectului Dream Residence, ne-a convins ca este momentul oportun pentru continuarea investitiilor, astfel incat, la sfârşitul lunii iunie 2013, vom lansa faza a 3-a a proiectului, ce conţine un număr de 70 unităţi locative.
Aceasta faza nu este decat o mica parte a proiectului final, care va avea un total de aproximativ 1000 de unitati locative, pe o suprafata de teren de 25.000 mp.

Astfel încât, în scurt timp nu vom vorbi doar de câteva blocuri de locuinţe, ci de un întreg cartier, ( noul cartier Rahova), ce va cuprinde şi atât de necesarele facilităţi conexe: spaţii verzi, parcuri, locuri de joacă, diverse spaţii de agrement, servicii şi supermarketuri. Intuind potenţialul de dezvoltare al zonei, lanţul de magazine Mega Image şi-a arătat deja intenţia de a achiziţiona spaţii comerciale în cadrul etapei a 4-a a ansamblului Dream Residence.

Pentru toate detaliile legate de dezvoltarea acestui proiect, pentru informatii despre promotiile si discounturile pe care vi le oferim la achizitia unui apartament in noul cartier Rahova, contactati departamentul nostru de vanzari

Echipa de vanzari a ansamblului Dream Residence:

0722.204.951- Sebastian Petre
0732.667.212 - Adrian Cristea
0729.308.805 - Valentin Pop
0722.204.951 - Florin Stancu

În cazul în care considerați acest project interesant și doriți să intrați în legătură dezvoltatorul său, vă rugăm să menționați că ați aflat despre el pe Realia.ro
Vă mulțumim!