Edenia Titan II în Bucuresti

Edenia Titan II
Descriere ansamblu:
Ansamblul rezidenţial Edenia Titan este format din 3 clădiri moderne cu 11 etaje, amplasate în centrul verde al zonei Titan. Cea mai nouă dintre ele a fost finalizată în toamna anului 2013.
Amplasarea complexului Edenia II a fost aleasă cu grijă. Situat în strada Codrii Neamţului nr.5-7, în cartierul Titan, ComplexulEdenia se află în centrul unei zone extrem de liniştite. Parcul Titan este la cateva minute de mers pe jos, iar şcolile, liniile de transport public şi centrele comerciale Auchan, Billa, Mall Titan sau Cora se află în imediata vecinatate a complexului.
Locurile vesele de joacă pentru copii, copacii, aleile şi băncuţele imbietoare, toate transforma modernul cartier într-o oază de linişte, ferită de poluare şi zgomot.
Fiecare clădire este înconjurată de spaţii frumos amenajate, aspectul elegant fiind completat de alei pavate, băncuţe şi spaţii de joacă pentru copii. Holurile spaţioase şi luminoase te invită să descoperi intimitatea propriului apartament unde poţi lăsa deoparte grijile şi problemele cotidiene. Păşeşte pe balcon şi relaxează-te contemplând oraşul, destinde-te gătind în bucătăria spaţioasă felul preferat al celor dragi sau întoarce-te la vârsta copilăriei jucându-te cu cel mic în camera amenajată special pentru el.
Apartamentele, cu un design modern, sunt construite după cele mai înalte standarde de confort şi siguranţă, folosind materiale de calitate în combinaţie cu un sistem de execuţie profesionist. Alegând Edenia Titan, te vei bucura de un beneficiu în plus: cardul exclusiv de reduceri Evocasa Avantaj, valabil 1 an întreg. Ca locatar Adama, vei avea parte de oferte speciale acordate de diverşi parteneri, de la producători de mobilă, la grădiniţe sau clinici medicale private.
Dotări şi finisaje apartamente
- Gresie şi faianţă în bucătărie şi baie
- Uşi intrare metalică LESNA
- Uşi interior PINUM
- Cadă de baie din fibră de sticlă
- Interfon
- Tâmplărie PVC cu geam termopan marca SALAMANDER
- Apometre şi contoare pentru gaz şi electricitate
- Parchet laminat
- Dotări prevăzute pentru aer condiţionat
- Parcare subterană
- Balustrade balcoane din aluminiu cu sticlă
- Obiecte sanitare şi baterii
- Trei lifturi moderne în fiecare imobil
- Portar 24h / 24

Tipuri de locuinte: Apartamente 126 unitati (1, 2 si 3 camere)
Stadiu: finalizat
Dezvoltator: Adama Group
Judet, localitate, strada: Bucuresti, str. Codrii Neamtului, nr. 5-7 – Titan, sector 3
Vecinatati: mijloace de transport in comun, centru comercial si hypermarket-uri (Iris Titan Shopping Centre, Galeriile Titan, Auchan, Billa), gradinite (nr. 231A, 196), scoli (nr. 200), parcuri (Titanii, Titan), spitale (Policlinica Titan, Medlife Titan) etc.
Acces (mijloace de transport):
o Metrou: statia Titan;
o Autobuze: 101, 103, 311;
o Tramvaie: 27;

Facilitati in incinta ansamblului: paza 24/7, locuri parcare, loc de joaca pentru copii, spatii depozitare, card discount Evocasa Avantaj pentru fiecare familie, finisaje de inalta calitate in apartamente, pregatiri pentru aer conditionat, TV, Internet, bai echipate etc. in fiecare apartament.
Persoana de contact:
Ana Maria Cioclei; tel nr. 0737 422 526; e-mail: ana.cioclei@adama.ro;
Bogdan Iliescu, 0737 422 528, bogdan.iliescu@adama.ro
Web: http://www.edenia.ro

În cazul în care considerați acest project interesant și doriți să intrați în legătură dezvoltatorul său, vă rugăm să menționați că ați aflat despre el pe Realia.ro
Vă mulțumim!