Evocasa Selecta în Bucuresti

Evocasa Selecta
Descriere ansamblu:
Evocasa Selecta a fost concepută de Adama cu tot devotamentul pentru excelenţă si o viaţă de vis în centrul oraşului. Pereţii tip cortina ce îmbracă la exterior cladirea, parcarea subterană pe 2 niveluri, pază 24 din 24, cele 4 lifturi, 77 de apartamente ultramoderne, holurile spaţioase tapetate cu granit, marmura şi oglinzile stralucitoare, totul face parte dintr-un proiect exclusivist, gândit special pentru a se distinge prin eleganţa arhitecturii şi luxul finisajelor.
Bine ai venit într-un nou stil de viaţă! Ştim că-ţi place sa te simţi mereu în centrul atenţiei şi de aceea îti oferim un loc în centrul Bucureştiului, situat în apropiere de Foişorul de Foc, la numai cateva minute de Piaţa Universităţii şi Piaţa Romana. Complexul rezidenţial Evocasa Selecta este la numai 2 paşi de marile atracţii ale oraşului – Teatrul Naţional şi Opera Română, cafenele şi baruri exclusiviste ce te aşteaptă să le descoperi secretele, restaurante de 5 stele cu cele mai rafinate reţete ce merită savurate în linişte, magazinele cu branduri celebre pregatite oricand să te provoace la o partidă de shopping.
Dotari si finisaje apartamente
În noul tău apartament din Evocasa Selecta, pregăteşte-te să fii invidiat de toţi. Ferestrele mari te învăluie blând cu lumină naturală şi îţi răsfaţă privirile cu o vedere nemaipomenită spre centrul Bucureştiului. Parchetul strălucitor, obiectele ceramice de înaltă calitate, uşa metalică sigură, designul interior modern, toate acestea şi nu numai, se reunesc într-un nou stil de viaţă, cu tine în centrul atenţiei.
Apartamente predate la cheie, finisate complet cu finisaje de cea mai buna calitate
Parchet din lemn natural, dublu stratificat Berti
Bucatarie mobilata si utilata
Tamplarie din aluminiu cu geam termopan marca Reynaers
Balcon / terasa spatioase
Echipamente sanitare Philippe Starck
Dotari pentru aer conditionat
Placi ceramice Marazzi
Usi Pinum
Incalzire centralizata

Cladirea dispune de parcare subterana si supraterana, paza permanenta, spatii de depozitare.

Tipuri de locuinte: Apartamente 77 unitati (2, 3 si 4 camere)
Stadiu: finalizat
Dezvoltator: Adama Group
Judet, localitate, strada: Bucuresti, Bd. Ferdinand, nr. 58, sector 2
Vecinatati: mijloace de transport in comun, in apropiere de Piata Universitatii si Piata Romana, Teatrul National, Mega Image, gradinite si scoli publice si private, spitale (Spitalul Clinic de Ortopedie, Spitalul de Ortopedie Medlife) etc.
Acces (mijloace de transport):
o Metrou: statia Iancului;
o Autobuze: 133, 135, 311, N102, N108;
o Troleibuze: 69, 70, 79, 85, 86, 92;
o Tramvaie: 14;

Facilitati in incinta ansamblului: paza 24/7, locuri parcare supraterane si subterane, servicii concierge pentru locatari, spatii comune elegante, proiect rezidential premiat international, finisaje si dotari premium in apartamente (parchet dublu stratificat Berti, tâmplărie din aluminiu cu geam termopan marca Reiner, echipamente sanitare Philippe Starck, plăci ceramice Marazzi, usi interior Pinum etc.).
Persoana de contact:
Claudia Ciurca; tel. Nr. 0737 422 525;
e-mail: claudia.ciurca@adama.ro; web: http://www.evocasa-selecta.ro/apartamente-evocasa-selecta

În cazul în care considerați acest project interesant și doriți să intrați în legătură dezvoltatorul său, vă rugăm să menționați că ați aflat despre el pe Realia.ro
Vă mulțumim!