Întrebări frecvente

www.realia.ro este un portal imobiliar unde atât Persoanele Fizice cât și Persoanele Juridice pot publica anunțuri imobiliare.

Nu suntem și nu reprezentăm o agenție imobiliară.

Responsabilitatea pentru conținutul anunțurilor aparține în totalitate Persoanelor Fizice sau Agențiilor Imobiliare care au publicat anunțul.

Publicarea anunțurilor este gratuită atât pentru Persoanele Fizice cât și pentru Persoanele Juridice.

Pentru publicarea în mod automat a anunțurilor (prin feed de date sau API propriu) vă rugăm să ne contactați la contact [arond] realia [punct] ro

14 zile de la data publicării. Înainte de expirarea celor 14 zile veți fi înștiințați prin e-mail și aveți posibilitatea de prelungire a anunțului/anunțurilor.

Anunțuri imobiliare, Licitații/Executări, Regim Hotelier, Anunțuri Internaționale, Proiecte rezidențiale.

Anunțurile identice postate de mai multe ori nu vor fi acceptate.

Este interzisă utilizarea unui limbaj indecent, vulgar, obscen, discriminator. Ne rezervăm dreptul de a șterge orice astfel de conținut, fără notificare prealabilă a utilizatorului.

Orice formă de reclamă este strict interzisă. Acest site nu poate fi folosit pentru a promova alte site-uri, afaceri sau interese.

Aveti posibilitatea promovării unuia sau mai multor anunțuri pentru o perioadă de 30 de zile.

Vă punem la dispoziție diverse pachete de promovare a anunțurilor dvs., cu prețuri începând de la 0,5 Euro+TVA/anunț. Pentru oferta completa va rugam sa ne contactati la contact [arond] realia [punct] ro